Heb niet de illusie om de wereld te verbeteren, verbeter jezelf met deze 3 pijlers!

Gepubliceerd op 20 augustus 2021 om 06:29

Wat kan jij doen om de wereld een stukje mooier te maken? Weet je dat alles wat je doet, als je dat met liefde en aandacht doet voor jezelf dat je daar de wereld ook mee helpt? Wat heb jij nodig om je beter te voelen? Om meer energie te krijgen? Om positief in het leven te staan? Heb je dat duidelijk voor jezelf? 

Het draagt allemaal bij aan het verbeteren van de wereld. Op het moment dat jij besluit te kiezen voor gezond eten, meer bewegen, vriendelijkheid en positiviteit verandert de wereld (om jou heen) met je mee? 

Duurzaam eten: 
Consuminderen minder inkopen en dus minder verspillen of delen, er een ander blij mee maken in plaats van weg te gooien. Met respect voor de natuur. Daarin kun je elke dag nog wel iets verbeteren. Niet alleen met voeding uiteraard maar ook met kleding, speelgoed, hebbedingetjes, prullaria noem maar op. 


Bewegen 
Zorgt voor meer energie, aanmaak van endorfine, serotonine en dopamine wat weer zorgt voor een positief gevoel. Wat weer bijdraagt aan gezonde keuzes en een bewuster leven wat kan leiden tot besparing van het milieu, En een ontzettend goed voorbeeld voor je kinderen wat bijdraagt aan de toekomst. 

 

Positieve gedachten
Wanneer jij kiest ondanks welke omstandigheden ook voor positiviteit en dankbaarheid bevind je je in een veel betere energie. Want alles is energie! Wanneer jij liefdevol met jezelf en aan ander omgaat, zonder oordeel.  Zul je dit ook ontvangen en terug zien in je omgeving. Ook daarmee doe je je omgeving en dus ook je kinderen een plezier, zij liften daarop mee als jij in die high vibe zit, misschien niet altijd zichtbaar IN het moment maar heb het vertrouwen dat wanneer je zo in het leven staat je geen beter voorbeeld kunt geven en ze het bewust of onbewust oppikken en hun lering eruit trekken.

 

Het zijn simpele voorbeelden maar ben jij je bewust van de impact die het kan maken? Wat er nodig is om deze wereld te verbeteren? Het start echt bij jezelf! 


«   »