Coming out

Gepubliceerd op 4 februari 2021 om 22:03

“Karin, wat ga je nu eigenlijk doen?“ Dit is de meest gestelde vraag die ik de afgelopen maanden gesteld kreeg!

Terwijl ik nog mocht uitwerken en afscheid nam van mijn baan was ik al druk bezig met mijn eigen transformatie. Niet alleen binnen het ouderschap, die was al enkele jaren bezig. Maar ook een transformatie van werknemer naar ondernemer!

Maar nu is  het eindelijk zover...
Mijn antwoord is helder: Ik ga jonge moeders begeleiden, coachen, inspireren in het vormgeven van transformatief ouderschap. Zodat ze weer die mooie, blije en fitte versie van zichzelf kunnen zijn.

Geboren vanuit de veel gehoorde uitspraak: “Als ik niet goed voor mezelf zorg, kan ik niet voor anderen zorgen.” Dit cliché is o zo waar!
Het feit dat je als moeder denkt, vanaf het moment dat je kinderen geboren worden: “Ik zal er altijd voor ze zijn. Ik doe alles voor mijn kind(eren)”!

Dan zet je jezelf op een 2e , 3e  misschien wel 4e plaats.
Maar ik ben er van overtuigd dat steeds meer moeders ondervinden: “Als ik zelf niet goed in mijn vel zit, werkt dat onmiddellijk door binnen mijn gezin”.

Dus wat is er nu echt belangrijk?

Dat jij jezelf vaker op nummer 1 zet!  Dat jij jezelf als moeder niet vergeet! Jij bent het allerbelangrijkste en jouw kinderen willen dat je goed voor jezelf zorgt.

En ik herken het gevoel hoor.
Want hoe kan ik nu goed voor mezelf zorgen? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor?

Maar deze overtuiging komt uit je mindset die vanuit de overlevingsstand in controle en tekort denkt.
Ik wil je graag meenemen in de kanteling naar een levendige, rijkere, overvloedige mindset.
Want jouw denkpatronen en hoe jij je daarbij voelt, heeft zijn weerslag op jou en jouw kind(eren).

Ik heb er super veel zin om er voor je te zijn en je mee te nemen op een levendig avontuur met verrijkende ervaringen en inzichten.

Want hoeveel energie komt er bij je vrij als je moeders spreekt die sprankelend vertellen hoe ze al die struggles die ze in hun leven tegenkomen, hebben overwonnen en waar ze doorheen zijn gegaan?

Wil jij ook het liefst een levendige moeder zijn die vrolijk met haar gezin meebeweegt zonder zichzelf daarin te verliezen? Of ken jij een moeder die snakt naar die versie van zichzelf?

Laat het hen en mij horen en ga het cocoon–gesprek met me aan!

 


«   »