Workshop Kindermassage en olie 

 

Onze kinderen zijn enorm gevoelig voor prikkels, de één wat meer dan de ander. Maar je herkent het vast wel als moeder wanneer je kind overprikkeld is, een te drukke dag met veel emoties, kan lijden tot heftige emoties, slecht slapen, onrust. Aanraking is één van de eerste levensbehoeften, het zet alle zintuigen aan, het helpt om weer te zakken in het lijfje. 

 

Wist je dat...
Je het zelfvertrouwen, lichaamsbesef en het leren grenzen aangeven van je kind kunt verbeteren door massage?
Kinderen zullen zich veiliger en meer geaccepteerd voelen. Daardoor gaan ze rustiger slapen, meer spelen en kunnen ze weer meer zichzelf zijn. 

 

Reacties van moeders die al eens deelnamen

"Ze vind het heerlijk om gemasseerd te worden en vindt haar rust erin en mama ook, dubbel genieten dus!"

"Ik gebruik de oliën soms ook voor spannende momenten en of drukte overdag zodat ze even tot rust komt."

 

"Tijdens de workshop kreeg ik zoveel informatie over etherische oliën dat ik zelf fan ben geworden. Ik heb enkele oliën via Karin besteld en mijn kinderen vinden ze heerlijk. Ze vragen er nu zelf om, ook om gemasseerd te worden. Het fijne is dat ze de rollers zelf kunnen gebruiken en aangeven wat hun behoefte is. Maar ook voor allerlei kwaaltjes kwam de kennis van pas zoals bij luizen, schaafwondjes, spanning, waterpokken. Echt een aanrader om zo je kennis en kunde te verbreden of te verzachten. En als ik twijfel over ies kan ik altijd bij Karin terecht. Ik ben super blij dat deze stap heb gezet. ". 

Lijkt het je leuk om kennis te maken met kindermassage en etherische oliën. Boek hieronder een workshop op een datum die voor jou schikt.  

Workshop data; 

Dinsdag 30 Augustus 20.00 - 21.30 

 

Zit hier geen passende datum bij maar heb je wel interesse? Tijdens de zomervakantie volgen er nog meer data.. Houd daarvoor mijn site en socials in de gaten. 

Hoe fijn zou het zijn als jij je kind kan helpen ontspannen? 
Dat je kind kan ontprikkelen en ontspannen na een drukke dag? En dat jij met jouw liefdevolle aandacht er voor hem/haar bent!? 

Leer in deze workshop wat jij als moeder kan doen om jouw kind te kalmeren, te troosten of het immuunsysteem te ondersteunen met massage. Daarnaast laat ik je graag kennismaken met de wereld van etherische oliën. Iedereen kent wel de lavendel olie met zijn kalmerende eigenschappen maar waar let je nu op en welke olie is het meest geschikt. En hoe kun etherische olie samen met een massage inzetten voor je kind.  

Locatie; Strijp - S

Inclusief;
koffie/thee/water 
sample olie
hand-out 

 

Hoe fijn zou het zijn als jij je kind kan helpen ontspannen? 
Dat je kind kan ontprikkelen en ontspannen na een drukke dag? En dat jij met jouw liefdevolle aandacht er voor hem/haar bent!? 

Daarnaast laat ik laagdrempelig kennismaken met de wereld van etherische oliën. Iedereen kent wel de lavendel olie met zijn kalmerende eigenschappen maar wat is er zoal nog meer. En hoe kun etherische olie samen met een massage inzetten voor je kind.  

Locatie; MAMA café Veldhoven, Sterrenlaan 15, Veldhoven