He lieve moeder

Wist jij dat aanraking behoort tot de eerste levensbehoeften? Met massage voldoe je ten zeerste aan deze behoeften die wij als mens allemaal dus nodig blijken te hebben. 

"Sommige mensen zorgen nog beter voor hun auto dan voor zichzelf." Dat is wat mijn massagedocent zei en wat mij het meest bij bleef na de eerste trainingsdag. Ik dacht alleen maar, ja jeetje dat is echt zo en dat geldt voor mij niet anders. Dat was een echte eyeopener. 


Hoe fijn zou het zijn als jij uit die ratrace kan stappen en even mag ZIJN?
Binnen het moederschap komt er ontzettend veel op je af. Vooral als je net moeder bent kan het een enorme omschakeling zijn. Je hebt niet alleen voor jezelf (en je partner) te zorgen maar ook voor je kind(eren) en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Ik merk dat dit bij veel moeders zijn tol eist. Het is essentieel dat je ook goed voor jezelf zorgt, júíst nu je moeder bent. Want wat heb jij te geven als je niet jezelf toestaat om te kunnen ontvangen?

Een moment van totale ontspanning en jezelf overgeven aan het moment. Uit je hoofd en veel meer in je lijf zakken dat is iets wat jezelf mag toestaan! Massage is hiervoor een hele mooie methode.  
Mijn omgeving omschrijft mij als een rustig, vertrouwd, warm persoon die een luisterend oor biedt. Dat wil ik ook uitstralen binnen mijn praktijk..
Voel je welkom in mijn praktijk om één van de massages te ondergaan, ik vind het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt, zodat jij volledig jezelf mag zijn!

 

Je kan kiezen uit een ontspanningsmassage en/of een aroma massage. 

Massage boeken? Dit kan via Whats app/ bel me even via contact

Mocht je vragen hebben of twijfelen over welke massage het beste bij jou past, neem dan gerust even contact met me op.