TALK ABOUT sessie

Nog nooit was het zo lastig om 'eigenwijs' te zijn en volgens je eigen inzichten goed moeder te zijn.

De bemoeienissen van buitenaf zijn ook nog nooit zo groot geweest. Denk aan het consultatiebureau, mainstream media,  je eigen sociale omgeving. En dan nog die 'betweterige, veroordelende' stemmetjes in je eigen hoofd

Hoe geef jij jouw ouderschap vorm in tijden van grote sociale druk terwijl je eigen bewustzijn groeit? Dat je precies weet wat je voor jou, je gezin en je kinderen wilt. Maar dat het nog onwennig voor je voelt om voor die, vaak ongebruikelijke, keuzes te staan.

Hoe doe je dat:

  • zonder schuldgevoel en vol zelvertrouwen?
  • zonder jezelf kleiner te maken dan nodig is?
  • zonder je een vreemde eend in de bijt te voelen die niet begrepen wordt?
  • zonder het gevoel te hebben dat je de kar alleen trekt?

Heb je het gevoel dat je vastloopt? Dat is je iets anders wilt maar niet weet hoe of waar te beginnen?

Voel jij de behoefte aan een veilig gesprek waarin je volledig jezelf kan zijn en dit in alle openheid kunt delen?.waarin je ook getriggerd wordt om met jezelf aan de slag te gaan? Tijdens een "talk about" sessie luister en denk ik actief met je mee en krijg je inzichten die je direct toe kunt passen. 

MOM in PROGRESS traject 

 

Wanneer jij er volledig klaar voor bent raad ik je mijn MOM in PROGRESS traject aan.  Binnen dit traject gaan we intunen op jou, wie ben je? Wie wil je zijn? En welke stappen mag je daarvoor zetten. Hoe kun je de regie (terug) nemen over jouw eigen leven. Het is als moeder zo ontzettend belangrijk te weten wie je bent en wat je nodig hebt. Want alleen als je jezelf dat kunt geven, kun je ook eindeloos en moeiteloos geven aan je kinderen en andere dierbaren om je heen.

Het MOM in PROGRESS traject waarin je zonder afleiding en verleiding van buiten af je eigen koers mag varen en je je eigen ouderschap vorm mag geven.  En dit alles met de kracht en het zelfvertrouwen wat jij al in je hebt! Je hoeft het alleen nog maar zelf te ontdekken! Ik help jou daar graag bij! 

 

Testimonial 

Doordat ik geïnspireerd ben geraakt door Karins eigen groei en ontwikkeling als moeder, besloot ik het – Mom in Progress – traject bij Karin te volgen.

Omdat ik Karin vertrouw en weet dat zij discreet en met respect met persoonlijke processen omgaat, kon ik me gemakkelijk uiten.

Ik maakte me als moeder druk om dingen waar ik geen grip op had. Ik stond altijd voor anderen, buiten mijn gezin, klaar ten koste van mezelf. Los leren laten, ‘nee’ zeggen en voor mezelf opkomen waren de belangrijkste leerdoelen om meer tijd voor mezelf en mijn gezin over te houden.

 

Door de fijne gesprekken met Karin leerde ik vaardigheden die mijn vertrouwen in mezelf en de toekomst deed groeien. Ik zie het nu als een leuke uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen. Ik zie of voel nu veel beter mijn valkuilen en ben mij bewust dat ik hiermee om kan gaan zonder dat dit als grote belasting voelt. Ja, leren loslaten, ‘nee’ zeggen en voor mezelf kiezen, zonder schuldgevoel, is nog wel eens spannend maar het lucht enorm op en voelt als een echte bevrijding. Ik ben me ervan bewust en het blijft voor mezelf een leuke uitdaging om ermee aan de slag te blijven gaan.

 

Karin bedankt voor je vertrouwen, positieve energie, luisterend oor, geduld en fijne gesprekken waardoor ik tot vele inzichten ben mogen komen. Je bent nooit te oud om te leren. Ik heb dit avontuur met twee handen aangepakt en het voelt goed!!! “

 

WENDY
deelneemster Mom in Progress Traject 

 

Plan je Match Call

Het is voor mij en voor jou ontzettend belangrijk dat er een match tussen ons is zodat we het uiterste uit het MOM in PROGRESS traject kunnen halen. Voordat je dit traject bij me wil volgen vind ik het belangrijk om eerst een vrijblijvende kennismaking te plannen. Vul daarom onderstaand formulier in. 

 


Na het invullen van het formulier ontvang je van mij een mail met enkele voorstellen voor een tijdstip.

 

Liefs,